Sunday 10 May 2009

HOTEL PRIMAVERA TIVAT


Hotel Primavera

Udaljenost hotela od aerodroma u Tivtu 3km
Udaljenost hotela od aerodroma u Dubrovniku 68km


Hotel Primavera
posjeduje dva vozila za transfere gostiju, kao i za organizovanje ekskurzija.

Udaljenost hotela od mora 20m



Opšte informacije:

  • Privatan parking
  • Sobe sa televizijom
  • Restoran
  • Kablovska televizija
  • Internet konekcija
  • Satelitska televizija
  • Minibar
  • Sobe sa telefonom
  • Centralno grijanje

Broj apartmana 6
Broj soba 3




Hotel Primavera otvoren je za goste tokom cijele godine

HOTEL CONTE PERAST

Hotel


Ako želite da u potpunosti doživite sve Ijepote mora i prirode, pravo mjesto za Vaš odmor je hotel Conte. Hotel raspolaže sa luksuznim sobama i apartmanima koji su klimatizovani,opremljeni kablovskom televizijom, mini-barom i naravno, imaju predivan pogled na dva bisera Bokokotorskog zaliva.
Odredjeni broj apartmana ima hidromasažne kade. U sklopu hotela se nalazi restoran sa dvije velike terase. Hotel i restoran su prilagodeni jedinstvenoj ljepoti Perasta, postujući spoj arhitekture i ambijenta.
Struktura apartmana:



1. Dvosoban: za 4–5 osoba

• 70m2,kuhinja, kupatilo (tuš kabina)
• Kapacitet: dva francuska ležaja i jedan pomoćni ležaj u dnevnoj sobi.
• Pogled na more.


2. Jednosoban komfor za 2–4 osobe

• 65m2,kuhinja, kupatilo (tuš kabina)
• Kapacitet: jedan francuski ležaj i dva pomoćna ležaja u dnevnoj sobi.
• Pogled na more.


3. Jednosoban lux za 2-4 osobe

• 70m2, kuhinja
• Kupatilo (đakuzi za dvije osobe,tuš kabina,sauna)
• francuski ležaj, pomoćni ležaj
• Kapacitet: jedan francuski ležaj i jedan pomoćni ležaj u dnevnoj sobi.
• Pogled na more,terasa (ležaljke,garnitura za odmaranje)


4. Studio za 2 osobe

• Soba sa kupatilom
• Francuski ležaj
• Pogled na more

U sklopu hotela se nalazi restoran sa dvije velike terase. Hotel u svom restoranu posjeduje izraz tradicionalnog duha autenticnog crnogorskog gradjevinarstva i ambijenta, pruza Vam razne kulturne, istorijske sadrzaje kao i visok komfor koji moze ponuditi savremeni hotel. Nalazi se u Perastu kod Poste.

Hotel nudi i specijalnu ponudu - Vjencanje na Ostrvu - sa organizovanom proslavom u sklopu hotela, odnosno restorana.



Restoran u Hotelu Conte je savremeno opremljen. Zastupljen je veliki izbor domaćih i internacionalnih jela uz ponudu lokalnih specijaliteta i nekoliko vrsta vina iz najboljih domaćih i inostranih vinograda. Unutar restorana nalazii se veliki šank i prostor za prijatan odmor uz svježe napitke. Sala restorana raspolaže velikim brojem mjesta, i sa dvije ljetnje terase. Restoran pruža ljubaznu uslugu, nudi organizovanje svadbenog ručka ili večere, ugodan ambijent i povoljne cijene. Ambijent restorana prilagođen je jedinstvenoj arhitekturi Perasta.



SUN RESORT HERCEG NOVI

Hotelsko naselje Hunguest Hotel Sun Resort dugačko je 400 metara i nalazi se neposredno pored šetališta, na obali mora. Među gustom mediteranskom vegetacijom, palmi i oleandera smješteno je ukupno pet hotelskih zgrada i četiri apartmanske kuće, koje čekaju goste. Sve su sobe klimatizovane, imaju sopstveno kupatilo, a iz većine soba pruža se lijepa panorama na hercegnovski zaliv, dio bokokotorskog zaliva. Razonodu gostima pružaju sopstvena plaža na obali mora, sportski tereni, bazeni i wellness centar. U hotelskom kompleksu ima dva restorana i jedan lokal. Gosti mogu da koriste sve usluge hotelskog parka bez obzira na to u kojem dijelu hotelskog kompleksa su smješteni. Hotel je pogodan i za organizovanje konferencija. Savremeno opremljena velika sala i sekcione sale, odgovarajuća su mjesta za organizovanje workshop-ova i seminara. Gosti hotela auto mogu parkirati u hotelskoj garaži.

Izbor tipova soba
  • Classic soba
  • Classic soba sa čajnom kuhinjom
  • De Luxe soba sa sopstvenim jacuzzi-jem ili tušem sa funkcijom masaže
  • De Luxe apartman(sa jacuzzi)

U apartmanima svih kategorija moguće je postavljanje pomoćnog ležaja. Apartmani sa čajnom kuhinjom i jaccuzzi-jem povezani su sa po jednim običnim apartmanom pružajuči idealnu mogućnost za smještaj porodica i manjih društava.


Primorka
Najveća zgrada turističkog naselja skriva se između bujnog zelenila i tropskih biljaka. U zgradi na pet spratova goste očekuju 24 standardne sobe, 24 superior sobe, odnosno 4 apartmana. Većina soba ima balkon i pogled na more od kojih 32 mogu međusobno da se povežu i tako postaju idealne za smještaj porodica ili manjih društava.



Jadranka
U najvisočijoj i najelegantnijoj zgradi hotelskog kompleksa goste očekuje ukupno 7 soba, od kojih se dvije mogu međusobno povezati, zarad smještaja većih porodica. U pet soba se nalazi jacuzzi, u jednoj jacuzzi–zid, što će zadovoljiti i najviša očekivanja. Sobe su opremljene sistemom kućnog bioskopa sa televizorom ravnog ekrana, DVD pleyer-om i kablovskom televizijom. Ispod zgrade nalazi se restoran sa prijatnom atmosferom sa čije terase se pruža lijep pogled na šetalište pored mora koje je puno života, na zaliv i planine preko puta.

Novljanka
U ovom manjem kompleksu zgrada na raspolaganju gostima stoji 16 dvokrevetnih soba velike površine. Zahvaljujući njenom položaju iz soba se lako može stići do garaže, welness centra i lobby-a.

Lovćen
U ovoj zgradi se nalazi centralni a la carte restoran, kao i konferencijski centar koji odgovara svim zahtjevima. Najveća sala može da primi 150 osoba. Osim toga na raspolaganju gostima stoje i dvije manje sekcione sale. Iznad restorana ima 5 ekskluzivnih apartmana velike površine, sa sopstvenim terasama i prelijepim pogledom na more.

Apartmanske kuće
U četiri potpuno renovirane kuće smješteno je ukupno 20 apartmana. Stambena jedinica koja se sastoji od dnevnog boravka, površine 27m2 i spavaće sobe (mogućnost pomoćnog ležaja), može se uvećati spajanjem sa susjednom jedinicom, čime se stvaraju uslovi za smještaj porodica i manjih društava. Jedan od dva apartmana koji se međusobno mogu povezati raspolaže jacuzzi-jem, a drugi čajnom kuhinjom. Apartmani u prizemlju imaju terasu, a apartmani na spratu balkon.

Mimoza

Najnovija zgrada, obnovljena 2008. godine, od mora je odvojena samo obalskim šetalištem. U zgradi sa pet nivoa goste očekuje 61 moderno, mladalački opreljena classic soba sa francuskim prozorima, i 4 luksuzna apartmana koja odgovaraju svim potrebama, velike su površine, sa pogledom na more, opremljeni jacuzzijem. Jedan deo soba sa pogledom na baštu i na grad međusobno su prohodne, pa su pogodne za porodično letovanje, obezbeđuju domaću atmosferu. U prizemlju, u restoranu MIMOZA dočekuju se gosti, ljubitelji međunarodnih specijaliteta sa posebnim ukusom.

Pored toga gostima hotela stoje na raspolaganju i gril terasa, pivnica i sladoledarnica.

Wellness centar, bazeni

U prizemlju zgrade Primorka i na stepenasto smještenim terasama se nalazi „oaza,, koja gostima služi za osvježenje. Wellness centar se prostire i pod vedrim nebom, a u natkrivenom dijelu goste očekuje više jaccuzzi-ja, solarijum, tradicionalne i infra saune, sobe za masažu, manikir, pedikir, frizerski salon. Izlazeći iz natkrivenog dijela ,,oaze,, gosti hotela direktno stupaju na prostor sa otvorenim bazenima. Wellness centar mogu koristiti svi gosti smješteni u hotelskom kompleksu.
Planirani datum otvaranja: avgust 2006. godine

Gostima se pruža bezbroj mogućnosti za sport i zabavu. Pored wellness centra, restorani i kafići na šetalištu na obali mora, intenzivni noćni život i tradicionalno južnjačko gostoprimstvo očekuju ljude željne razonode i odmora. Osim toga hotel raspolaže sopstvenom plažom gdje našim gostima obezbjeđujemo ležaljke, a onima koji vole aktivan odmor pruža se mogućnost isprobavanja raznih sportova na vodi. Kristalno čisto more i bogati podvodni život, ljubiteljima ronjenja pružiće nezaboravno zadovoljstavo.

HOTEL PERLA HERCEG NOVI

O HOTELU

U Herceg Novom, na samoj obali mora, nalazi se Hotel "PERLA" koji uz srdačnu dobrodošlicu predstavlja savršen izbor kako za poslovne ljude tako i za turiste.

Kvalitet smještaja i ekskluzivna ugostiteljska ponuda su garant da visoka usluga slijedi svakog gosta koji prodje kroz vrata Hotela Perla koji svojim cjelokupnim sadržajem nadilazi četiri zvjezdice koje su mu kategorizacijom dodjeljene.

Hotel od sopstvene plaže dijeli Šetaliste 5 Danica koje se prostire duž čitave hercegnovske obale u dužini od 7km i pomoću kojeg možete veoma lako i brzo stići do svih bitnijih turističkih, kulturnih, poslovnih, sportskih i ostalih sadržaja Herceg Novog.

Pored mnoštva sadržaja koje nudi Hotel Perla izdvajamo internacionalni restoran sa vrhunskom kuhinjom i raznim specijalitetima kao i café bar sa velikom ljetnjom terasom. Hotel takodje posjeduje i sopstvenu plažu sa svim pratećim sadržajima samo za goste hotela, turističku agenciju, transfer službu …

Hotel Perla je izgrađen sredinom jula 2001 god. dok je zvanično počeo sa radom 19.11.2002. godine uz odobrenje Ministarstva Turizma Vlade Republike Crne Gore (broj licence: 05-165/2).

17.12.2005 na prestiznoj dodjeli nagrada WBA - Wild Beauty Awards pod pokroviteljstvom predsjednika Republike Crne Gore, a u organizaciji Turisticke organizacije, Hotel Perla je i zvanicno proglasen za najbolji mali hotel u Crnoj Gori .

SMJEŠTAJ

Visoki kvalitet smještaja u hotelu Perla čine luksuzne dvokrevetne, trokrevetne sobe i apartmani. Standardne sobe i apartmani opremljeni su telefonima s direktnim biranjem sa mogućnošću iznajmljivanja internet i fax usluge.

Uz mini bar na raspolaganju su Vam i TV( satelitski program ) i radio uredjaj, frižider, sef… Kupatila posjeduju sve potrebne sadržaje kao što su kozmetika, fen, kućni ogrtač, papuče … dok Superior sobe i apartmani posjeduju i hidromasaznu kadu, LCD TV, DVD, Muzicku liniju, Lezaljke na terasama sa pogledom na more ....

Sve sobe su klimatizovane i posjeduju terase , pružajući Vam istodobno visoku funkcionalnost i izuzetan komfor.
Pored navedenih sadržaja apartmani u hotelu Perla posjeduju i prostrane dnevne sobe sa mini kuhinjom kako bi Vaš boravak u njima bio što ugodniji i potpuniji.

RESTORAN

Gastronomska ponuda hotela Perla nudi raznolik izbor jela domaće i međunarodne kuhinje, a vrhunski kuvari, kao i osoblje restorana, pobrinut će se da jela budu pripremljena po Vašem ukusu.

Uz kontinentalnu i primorsku kuhinju sa ovog podneblja ne propustite da se okrjepite raznim aperitivima, vrhunskim stranim i domaćim vinima.

Na samoj pučini, predivan ambijent uz šapat mora i mediteranske zvuke ostaviće nezaboravan doživljaj na Vas.


PLAŽA

Hotel Perla u svom sastavu posjeduje privatnu hotelsku plažu sa koje se pruža nezaboravan pogled na ulaz u Bokokotorski zaliv.

Obezbjedjena za goste hotela savremeno opremljena plaža djelom pjeskovita, dijelom je stjenovita i betonska tako da može zadovoljiti raznorazne ukuse i potrebe posjetilaca.

Na samoj plaži na rasploaganju su Vam mnogi sportsko-rekreativni sadržaji koji će Vam boravak učiniti što ugodnijim i pomoći Vam da se opustite od svakodnevnih obaveza.

Ukoliko ste zainteresovani za sportske aktivnosti kao što su ronjenje, jedrenje, skijanje na vodi, skijanje na banani, vožnja gliserom, skuterima, sandolinama, kanuima za jednu ili dvije osobe postoji mogućnost korištenja usluga drugih sportskih centara koji se nalaze u neposrednoj blizini hotelske plaže.


USLUGE

Hotel Perla svojim gostima na raspolaganje nudi razne vidove usluge od kojih izdvajamo:

  • Otvoreni i zatvoreni parking
  • Internet i fax usluge
  • Mjenjačnica
  • Najam bicikla / limuzine / jahte / privatnih letilica...
  • Organizovanje ekskurzija i izleta
  • Organizovanje gala ručkova i večera
  • Organizovanje manjih seminara
  • Pranje odjeće
  • Hemisko čisćenje odjeće
  • Usluge slanja pošte
  • Dnevne i inostrane novine
  • Babysitting
  • Room service
  • Beach service
  • ...


LOKACIJA

U Herceg Novom, na samoj obali mora u jedinstvenom ambijentu mediteranske vegetacije, na potezu između gradske luke "Škvera" i Medicinskog centra "Meljine" nalazi se Hotel Perla.

U blizini hotela nalazi se istoriski spomenik Manastir Savina (11.–18. vijek) jedan je od najljepših primjera arhitekture baroka na Jadranu.

Ispred hotela nalazi se Šetalište 5 Danica koje ga dijeli od plaže odnosno mora i uz koje za samo petnaestak minuta ugodne šetnje možete stići do centra grada odnosno do kulturno-umjetničkih, poslovnih te turističko-ugostiteljskih sadržaja.

Kako doći do hotela Perla ?

S najvažnijim centrima Europe i svijeta Herceg Novi je povezan morem i Jadranskom magistralom.

Ukoliko se odlučite da dođete avionom na raspolaganju su Vam aerodromi Tivat i Ćilipi (Hrvatska); 25 km. Sa pomenutih aerodroma do Herceg Novog se može doći javnim prevozom, a do hotela taksijem ili hotelskom limuzinom koju treba unaprijed rezervisati.

Za romantični dolazak brodom preporučujemo luke Kotor i Zelenika, ali ni dolazak redovnim autobuskim linijama do Herceg Novog neće predstavljati problem.

HOTEL QUEEN OF MONTENEGRO

The Queen of Montenegro Hotel

The Queen of Montenegro Hotel

Hotel „The Queen of Montenegro“ vrata svoga morskog kraljevstva, na radost svih posjetioca, otvorio je 2006. godine. Baš poput kakvog bajkovitog dvorca, hotel se smjestio u živopisnom pejzažu mediteranskog zelenila, na brežuljku sa kojeg se pruža predivan pogled na pučinu Jadranskog mora. Kraljica uživa ugled dobrog domaćina kako kod turista, tako i kod poslovnih ljudi, koji su otkrili oazu bistrog mora, mirisnog zelenila, gastronomskih užitaka i blagodeti aromatične relaksacije.

Ovom raskošnom zdanju posebnu vrijednost daje Bečićka plaža u čijoj je neposrednoj blizini hotel smješten, kao i činjenica da se nalazi na svega 10 minuta udaljenosti od Budve, turističkog centra crnogorske obale. Kao dio atraktivne budvanske rivijere, hotel The Queen of Montenegro pružiće vam cjelodnevno uživanje u ljepotama sunca i mora uz zrnca pijeska, soli i dobrih vibracija.

Kraljičina raskoš predstavljena je kroz raznovrsnu ponudu s ciljem da svaki naš gost doživi kraljevske trenutke i ostvari svoje snove.

Neka hotel "The Queen of Montenegro" bude kruna vašeg odmora!

Za uživanje u prirodi potrebna je energija koju ćete crpiti iz bogatog doručka ili odmarajući se u luksuznoj sobi ili apartmanu hotela, uređenim prema najvišim standardima. Pogled s balkona ponovo vas zove na plažu, u more...

Smještaj

210 dvokrevetnih i jednokrevetnih soba
21 porodična soba
5 apartmana
9 rezident apartmana (u pripremi)

Standardna oprema u sobama:

klimatizacija
balkon
telefon sa direktnim biranjem
internet konekcija
plazma TV sa kablovskim priključkom
mini bar
sef
kupatilo sa kadom ili tušem
fen za kosu

Plaža

Prostrana plaža prepuna malih oblutaka idealno je mjesto za odmor djece i odraslih. Na svega 200m od hotela, plaža je uređena i opremljena po standardima poznatih svjetskih kupališta. Za sve one koji vole udobnost ležaljki, mekoću velikih peškira i hladovinu suncobrana, ali i slobodno plivanje u biserno čistoj morskoj vodi, plaža je idealno mjesto za dnevni odmor. Želiteli popiti piće ili ste za snack, plažni restoran "Pod murvom" ispuniće vaše želje. Korišćenje suncobrana, ležaljki, pedalina i kajaka dodatno se naplaćuje.

Bazen

Dok ležite u opuštenoj atmosferi, na ležaljci pod suncobranom samo korak od hotelskog bazena, osjetićete miris svježine koja izranja iz vode. Nakon što odložite knjigu, skinete šešir i sunčane naočare spremni ste za skok. Zaronite i vi u bistrinu vanjskog ili unutrašnjeg hotelskog bazena i osjetite kakve blagodeti masažni bazen pruža tijelu. Za potpuno opuštanje odaberite svoj omiljeni koktel pripremljen u aperitiv baru "Zinzula".

Wellness centar

Svi tražimo mjesta gdje se možemo opustiti i prikupiti energiju. Naš wellness centar je spoj tišine, energije, ljepote i vitalnosti. Tretmani koje nudimo krijepe i dušu i tijelo. Rado ćemo vas ugostiti i preporučiti naše sadržaje i usluge kao što su:

bazen,
saune,
fitness,
razne vrste masaža,
spa tretmani,
tretmani lica,
manikir,
pedikir,
itd.

Wellness centar je baziran na 5 elemenata:
zemlja, vatra, voda, drvo, metal

Ne brinite za uspjeh, s iznimnom lakoćom u mogućnosti smo vam pomoći - seminari, konferencije, skupovi, predavanja, radionice... Odlično opremljene sobe za sastanke i konferencijske sale sa najsavremenijom tehničkom podrškom - čekaju vas i vaše goste!

Sala za sastanke


Hotel Montenegro je zaslužio svoju izvanrednu reputaciju, postavljajući nove standarde modernim ambijentom i
personalnom uslugom svjetskog ranga. Nedavno renoviran, hotel raspolaže sa 156 dvokrevetnih i 6 “connected” soba (sve sa balkonima), 4 ekskluzivna apartmana, gurmanskim restoranom, slikovitim
bazen bar-om i beskonačnim spiskom pratećih sadržaja visoke klase.
Naš konferencijski centar je opremljen savremenom opremom i u potpunosti ispunjava zahtjeve koje nameće brzina međunarodnog poslovanja. Centar raspolaže sa tri različite sale, koje mogu primiti do 150 učesnika.
Kad je vrijeme za opuštanje i rasterećivanje... neka vaše brige
nestanu u našem wellnes centru. Bilo zbog ugodnog tretmana ljepote ili zbog cjelodnevne masaže i tretmana za relaksaciju... ovo je oaza u kojoj ćete uspostaviti harmoniju i zaboraviti na stres.
Od recepcije, preko bazen bara, do potpuno opremljenog biznis centra... Hotel Montenegro nudi obilje mogućnosti u ambijentu prvorazrednog komfora na morskoj obali.

+ Glavni restoran, aperitiv bar, poslastičarnica “Milka”,
plažni express restoran “Galija”, plažni bar “Tequila”,
bazen bar “Aqua”.
+ Konferencijski centar: sala “Tara” sa 150 sjedišta,
sala “Zeta” sa 70 sjedišta, sala “Bojana” sa 50 sjedišta.
+ Wellness centar: 1 salon za ljepotu i masažu, savremeno opremljen fitnes centar, 3 spoljašnja bazena, 1 unutrašnji bazen sa grijanjem, 2 saune, 2 đakuzija, 3 hidro-masažna tuša, tursko parno kupatilo, medikal centar, privatna plaža.
Smještaj
+ 156 soba, 6 “connected” soba, 4 apartmana.
SERVICES AND AMENITIES
Smješten na idiličnoj plaži i okružen bujnim vrtovima u odmaralištu Bečići, hotel “Montenegro” je projektovan da ponudi širok izbor mogućnosti u opuštenoj i prijatnoj atmosferi

Unutar bedema, Stari grad Budva čini sklop uskih ulica i manjih trgova, sa pjacetama, uokvirenim kamenim skalinama, bronzanim zvekirima i feralima... Opasan zidinama koje broje mnoge vjekove, uokviren restoranima i kafeima i sa predivnim pogledom na more, hotel Astoria zauzima posebno mjesto na samom ulazu u Stari grad.

Ovaj jedinstveni i prvi boutique hotel u Budvi, oživio je uz pomoć izvanrednih grčkih enterijerista u jednom potpuno novom stilu koji se izdvaja elegancijom, komforom, prefinjenošću i posebnim šarmom. Arhitektura hotela je ostala netaknuta dok tehnologija prati najnovije trendove XXI vijeka.

Hotel Astoria može se pohvaliti izvanrednom lokacijom, na samom ulazu u Stari grad koji pamti ljudske korake već više od dvije hiljade godina. Osim mnogobrojnih mogućnosti za zabavu, šoping ili šetnju, čim izađete iz našeg hotela naći ćete se na kamenom pločniku gdje su svoju kulturu isplele mnoge civilizacije i time ostavile brojne kulturno-istorijske spomenike koje možete i sami posjetiti.

Osjećaćete se jedinstveno u trenutku kada zakoračite u hotel. Pustite neka Vas čarolija zvuka vodenog zida dovede do Satenskog lobija gdje će Vas dočekati i ugostiti srdačno osoblje hotela. Nezaboravne trenutke provešćete ako se odlučite da ručate na predivnoj terasi savršeno smještenoj na vrhu hotela odakle Vas pogled nosi miljama daleko preko morskog horizonta. Ovaj predivni restoran-bar je sigurno najljepše mjesto da se opustite i uživate u kasnim popodnevnim satima uz magični zalazak sunca ili okusite neki od naših brižljivo pripremljenih specijaliteta uz svjetlost svijeća udvoje...

Smještaj

Odlična usluga, ljubaznost i predusretljivost osoblja sačekaće sve goste onog trena kada zakorače u hotel Astoriu.

Novi hotel u ruhu starih vremena, hotel Astoria, otvorio Vam je svoja vrata 2007. godine adaptacijom stare plemićke kuće. Enterijere soba krasi ultra moderni namještaj XXI vijeka sa naglašenim stilskim karakterisktikama minimalizma. Ovaj hotel je raj za sve one koji žele bar na trenutak zaviriti u bogatu prošlost budvanskog Starog grada dugu preko 2 hiljade godine.

Hotel Astoria diči se apartmanima i gostinskim sobama koje su jedinstveno dekorisane da udovolje zahtjevima svih turista. Imaju dobro osvjetljen radni dio i besplatnu internet konekciju kao i sef. Kako bi udovoljili svim Vašim prohtjevima, sve sobe i apartmani su opremljeni queen size krevetima sa velikim izborom jastuka i prekrivača radi što veće udobnosti.

Mogućnost individualnog podešavanje klima uređaja u svakoj prostoriji samo će doprinijeti Vašem osjećajem udobnosti. Tu su još i mini bar, telefon (sa mogućnošću direktog biranja), plazma TV i veliki izbor kablovskih programa. Luksuzno opremljena kupatila sa jacuzzi kadom upotpuniće široka paleta kozmetičkih proizvoda i ostalih sitnica koje će učiniti da se osjećate kao kod kuće.

Jedinstveni doživljaj u našem hotelu upotpuniće blizina mora i šum talasa i učiniti da provedete nezaboravne trenutke spokoja na unikatnom mjestu budvaskog Starog grada.

Wine & Dine

Počastite Vaša čula rapsodijom ukusa internacionalnih specijaliteta...

Naš restoran Vam pruža sve što želite i više nego što očekujete. Pružićemo Vam priliku da doživite punoću ukusa naših specijaliteta koji će iznenaditi i najprobirljivije gurmane. U sofisticiranom, ekskluzivnom baru može oprobati neke od najprestižnijih sorti domaćih i stranih vina, uz pažljivo probrana internacionalna jela kojima se diči naša kuhinja.

Jedno je sigurno - kada jednom okusite indonežanski Nasi Goreng, meksičku Cezar Salatu, francuski pate ili se pak zasladite nevjerovatnim Vulkano kolačem uvijek ćete se iznova vraćati u naš topli dom.

HOTEL PRINCES BAR

Hotel „Princess“, koji je poslije rekonstrukcije zablistao sjajem četiri zvjezdice, otvorio je vrata za svoje goste u avgustu 2007. godine.
Smješten na najatraktivnijem dijelu Bara, uz šetalište, pored mora, hotel je okružen zelenilom, Muzejom (nekadašnjim dvorskim kompleksom) i sportskim terenima.
Ime „Princess“ je dobio po princezama, lijepim i obrazovanim kćerima crnogorskog kralja Nikole, koje su se u svoje vrijeme odmarale na ovom prostoru, a svojim udajama povezale Crnu Goru sa uticajnim evropskim dvorovima krajem XIX i na početku XX vijeka.

Hotelske sobe i apartmani su udobni i moderno dizajnirani, sa izvanrednim pogledom na morsku pučinu, park ili na planinske vrhove u zaleđu grada.
Hotel raspolaže sa 135 soba, od kojih su: 72 povezane sobe, 39 soba sa francuskim ležajem, 33 sobe sa King size krevetima, 12 Deluxe Suite (85 m²), 15 Junior Suite (50 m²) i dvije (2) sobe prilagođene potrebama lica sa invaliditetom. Sobe, visokog komfora, posjeduju: mini-bar, klima uređaj, satelitski i kablovski TV program, sef , potreban accesoar i room service na zahtjev gosta. Kupatila imaju kadu i tuš- kabinu ili samo kadu ili samo tuš-kabinu. Svaka soba ima vlastitu terasu sa pogledom na more, park ili na planine.

„Princess“ nudi kuhinju svjetskog ranga, sa crnogorskim i internacionalnim specijalitetima, vrhunska pića i kvalitetna vina i ekskluzivnu uslugu.
Hotel „Princess“ ima sopstvenu kamenito-pjeskovitu plažu na kojoj ćete se opustiti uz korišćenje plažnog mobilijara i rekvizita za uživanje na vodi, a plažni bar privlači hladovinom , osvježavajućim pićima i muzikom.
Otvoreni i zatvoreni bazen pružiće vam idealne uslove za rekreaciju i uživanje u ljetnjem i zimskom periodu.

U Wellness i Spa centru rimska i finska sauna, tursko kupatilo, hidromasažna kada i hidromasažni krevet, tri salona za ljepotu, masažu, soba za relaksaciju i tuševi-doživljaji biće pravi lijek za vaše zdravlje i ljepotu!
Fitness centar hotela „Princess“ ima savremene sprave: trake za trčanje, trim-bicikla, bench, power stepper-e, sprave za veslanje i sprave za skijanje.
Na ovakvim spravama i uz pomoć našeg insrtruktora vaše tijelo biće u zavidnoj kondiciji i relaksirano!


Hotel „Princess“ ima tri (3) sale za konferencije: glavna sala, površine 150 m², ima 120 mjesta (učionica), 150 mjesta (teatar) i 50 mjesta (oblik П ). Druge dvije, manje sale, površine 70 m², imaju 40 mjesta (učionica), 50 mjesta ( teatar) i 25 mjesta (oblik П ).
Sve sale su opremljene savremenom audio-vizuelnom opremom. U njima su: PC + printer, dijaprojektor, roll platno ( dimenzije 240x240), DVD, TV, video, flip chart, ozvučenje, priključak za Internet, a postoji mogućnost korišćenja fax-a, foto-kopir aparata i štampača.


U Lobby- baru iskoristite radnu pauzu uz osvježavajuće napitke, a Banket sala je kao stvorena za vaše poslovne ručkove.
Naše sale za konferencije, njihova opremljenost, kao i ambijent samog hotela, vaš rad će pretvoriti u zadovoljstvo!

HOTEL PHILIA PODGORICA

Hotel Philia je familijarni hotel opremljen veoma ugodnim sobama sa besplatnim internetom, savršen za poslovne ljude, jer se nalazi u blizini glavnom poslovnog centra u Podgorici. Najveći tržni centar u Podgorici nalazi se samo 500m od hotela.

Prijatno i posvećeno osoblje pružiće Vam sve potrebne informacije o gradu ili Vas uputiti na najbolja mjesta za noćni život u Podgorici. Hotel Philia raspolaže sopstvenim parkingom čiji broj mjesta odgovara broju smještajnih jedinica.

Hotel PHILIA raspolaže sa 26 ležaja + 3 pomoćna smještenih u 12 soba i tri apartmana.

Upečatljivost smještajnih kapaciteta ovog hotela ogleda se, u prvom redu, u apsolutnoj privatnosti svake smještajne jedinice, komforu i specificnom duhu porodičnog hotela opremljenog savremenim elemntima.

Svaka smještajna jedinica hotela PHILIA posjeduje mini-bar, TV aparat uz kablovski priključak, kao i klima uređaj zahvaljujući kojem sami kontrolišete temperaturu – prema sopstvenim potrebama.

Room service je još jedna od pogodnosti koje Vam nudi naš Hotel. Besplatna upotreba bežičnog internet pristupa (3 Mb/s), kao i korišćenje rent-a-car vozila, ali i mogućnost potpunog užitka u bašti sa prirodnim travnjacima i mnoštvom baštenskog zelenila i izuzetna toplina uz prijatan enterijer učiniće da se uvijek i iznova vraćate našem Hotelu.

Jednokrevetna soba
Četiri jednokrevetne prostrane sobe opremljene atraktivnim i komfornim namještajem, sa ležajevima od 120 cm – širine, savremenim kupatilima i ujednačenim koloritom učinice da Vaše noćenje u nasem Hotelu bude doživljaj opustanja i maksimalnog odmora na svega nekoliko kilometara od centra grada, a ipak dovoljno blizu za posjetu gradskim restoranima i uzitak u noćnom zivotu Podgorice.
Dvokrevetna soba
Osam dvokrevetnih soba u kojima će Vam boravak, zbog svih pogodnosti koje posjeduju, hotel PHILIU učiniti stalnim boravištem kada ste u Podgorici, odišu specifičnim šarmom i ljepotom, a u prvom redu tako vidljivom brigom domaćina za Vas ugodan boravak.

Dvokrevetna soba
Odvojeni kreveti dovoljno udobni i sobe dovoljno funkcionalne za poslovne saradnike.

Suite
Apartman površine 60 m2 sa komfornim dnevnim boravkom, spavaćom sobom, kupatilom i specificnom višefunkcionalnom terasom učiniće da se osjećate u skladu sa njegovim imenom, ali i da Vam ne nedostaje osjećaj boravka u prijatnom porodičnom ambijentu. Ono sto ovaj apartman čini izuzetno specificnim, na nivou ukupne hotelske ponude Podgorice, je i mogucnost apsolutne privatnosti prilikom njegovog koršćenju za sta je garant i privatni ulaz do ove smještajne jedinice i njegova direktna veza sa parking mjestom.
Suite
Suite (apartmani) su svojim položajem u hotelu, kvadraturi od po tridesetak metara i komfornim terasama idealna mjesta za odmor od poslovnih obaveza, mjesta za relaksaciju i užitak u ambijentu nadomak Podgorice. Znalački osmišljen i izuzetno prijatan ambijent sa izvanredno izbalansiranim odnosom spavaćeg i dnevnog bloka uz veoma komforna kupatila kao i terase opremljene savremenim i udobnim mobilijarom ucinice da Vam boravak u našem Hotelu ostane u najljepšem sjećanju.
Junior suite

Hotel Philia svojim posjetiocima nudi razne vidove usluga od kojih izdvajamo:
  • Parking za svaki smještajni kapacitet sa video nadzorom
  • Besplatan internet (wireless 3Mb/s)
  • Fax usluge
  • Rent a car
  • Turističke aranžmane
  • Dnevne i inostrane novine
  • Room service
  • Usluge pranja i peglanja veša
  • Organizovanje poslovnih sastanaka

HOTEL CRNA GORA PODGORICA

HOTEL CRNA GORA

spolja3.jpg


Bulevar Sv. Petra Cetinjskog 281000 Podgorica

Hotel Crna Gora je sagradjen 1953. Godine. Projektovao ga je arhitekta Vujadin Popovic po uzoru na hotel u Aleksandriji i sa njim je poceo razvoj savremenog hotelijerstva i ugostiteljstva na ovom prostoru.

Hotel se nalazi u samom centru grada izmedju dva prekrasna parka. Kamena terasa monumentalne arhitekture sa pogledom na park prepoznatljiv je simbol grada Podgorice. Hotel posluje u sastavu kompanije UTIP Crna Gora, ciji je vecinski vlasnik kompanija Normal Tours. Potpuno renoviranje Hotela Crna Gora je planirano za naredne dvije godine, nakon cega ce on dostici nivo od pet zvjezdica.

Impozantan projekat planira novi, moderni , kako unutrasnji tako i spoljasnji izgled hotela. Koristice se najsavremeniji materijali kako bi se objektu vratio sjaj i imidz kakav on zasluzuje.

Hotel raspolaze sa 290 lezaja u 132 sobe i 6 apartmana. Sobe su podijeljene na tri kategorije: ekonomik, standard i lux. Svaka soba je opremljena mini-barom, satelitskom televizijom, internetom i room servisom.

Tu su biznis centar, rent-a car, prodavnica, parking. Javni prostori su pokriveni high speed bezicnom internet konekcijom. Gosti mogu uzivati u Kazinu i Nocnom klubu. Sadrzaji od posebnog znacaja su cetiri salona kapaciteta od 20 do 200 ljudi. Saloni su pogodni za konferencije, promocije, poslovne sastanke, simpozijume, svecane prijeme i bankete. Opremljeni su svom pratecom opremom ciji kapacitet iznosi 750 mjesta.

****KOSTA’S je jedan od vodecih hotela poslovnog svijeta. Jedini hotel u centralnom dijelu Crne Gore koji ima kategoriju hotela ***** sa pet zvjezdica, dobitnik je Zlatne plakete Podgorice u manifestaciji “Biramo najbolje za 2002”, bronzanu medalju na medunarodnom sajmu turizma I hotelijerstva 2002 godine, zlatnu medalju na medunarodnom sajmu 2004 godine, pismo zahvalnosti od”Family Aid Project”, I jos mnogo slicnih zahvalnica I pohvala za period od tri godine otkad postojimo u Podgorici. Nalazimo se dva minuta od centra Podgorice, desetak minuta od aerodroma i 300m od autobuske i zeljeznicke stanice.

*****KOSTA’S raspolaze sa super luksuznim apatmanima koji su klimatizovani, opremljeni kolor TV-om sa satelitskim i zemaljskim programima, telefonom sa prikljuckom na internet, muzickom linijom sa CD-om, mini-barom sa ekoloskom negaziranom vodom za pice (topla I hladna), antialergijski klimatizovanim dusecima; svi apartmani imaju kuhinju. Odredeni broj apartmana posjeduje i racunare, saune, gladijatore , dakuzi I hidromasazne kade.Nasi apartmani su od 40m2 do102m2. Kapacitet kojim raspolazemo je 46 lezaja (van standarda 2,20x0,90 singl I 2,20x 20,20 duplex-francuski). U sklopu hotela su i restoran , salon , kafe koji radi non-stop, salon za masazu po potrebi dostupni svim gostima. Hotel posjeduje I bogatu kolekciju umjetnickih slika.

*****KOSTA’S nudi poslovne I turisticke aranzmane I rent-a-car usluge kao I prevoz gostiju od aerodroma do hotela I obrnuto.Takode posjeduje I parking za automobile I turisticke autobuse koji je kompletan pod video nadzorom. Poseban akcenat dajemo na mir I sigurnost , I obezbedjenje svih neophodnih uslova za psihosomatsku pripremu . U blizini hotela je i stadion tako da sportisti mogu obaviti i adekvatne treninge .

Kontakt Tel: +381 81 656-702,656-703,610-000,
Web Prezentacija: www.Hotelkostas.com
E-mail: hotelscgprodaja@hotmail.com

DOBRODOŠLI U BEST WESTERN PREMIER HOTEL MONTENEGRO


Dobrodošli u zemlju izuzetne prirodne ljepote,bogate kulturne baštine,duge istorije i dobrih i gostoprimnih ljudi.

Novosagrađeni prvoklasni Best Western Premier Hotel Montenegro je smješten u centru poslovnog kvarta Podgorice,glavnog grada Crne Gore,okružen ministarstvima i međunarodnim institucijama.Podgorica se nalazi na samo pola sata vožnje od jadranskih plaža,ujedno blizu sjajnim izletničkim i ski centrima.
To je uvjerenje da ćete ovdje naći sve što vam je potrebno za savršen boravak.

Naše prostrane i elegantne sobe i apartmani su dizajnirani da zadovolje sve vaše potrebe,bilo da ste tu zbog posla ili odmora.Nudimo vam i salu za sastanke za 20 osoba i 130 m2 fleksibilnog prostora za konferencije i bankete,sa najsavremenijom audio-vizuelnom opremom i punom ugostiteljskom uslugom.
Home entertainment u svim sobama,Internet kafe,bežični Internet u javnim prostorijama i Bistro ''Premier'' samo su neki iz bogatog hotelskog sadržaja.

Dolazak
Prevozno sredstvo kola
*Od Bara,kroz tunel Sozinu,skrenete desno,idete pravo do Podgorice i ulice Bratstva-Jedinstva,skrenete u Bulevar Sv. Petra Cetinjskog,idete pravo preko mosta i 2 bloka dalje lijevo ugledaćete hotel.
*Od Budve,kroz Cetinje,pravo do Podgorice,kroz prve semafore pravo,zatim oko kružnog toka u Bulevar Džordža Vašingtona-hotel je 100 m dalje desno
*Od Nikšića-50 km,na prvim semaforima skrenete lijevo,pravo do kružnog toka,zatim okolo u Bulevar Džordža Vašingtona-hotel je 100 m dalje desno
*Od Beograda,kroz Mojkovac i Kolašin,pravo I Proleterskom ulicom,skrenete lijevo u ulicu Marka Miljanova,zatim desno u Bulevar Sv.Petra Cetinjskog,pravo preko mosta i dva bloka dalje,sa lijeve strane,ugledaćete hotel.
Prevozno sredstvo voz
Željeznička/Autobuska stanica Podgorica je na udaljenosti od 2,5 km od hotela.
Hotelski prevoz je besplatan.
Cijena taxi prevoza je 3 €
Prevozno sredstvo avion

Međunarodni Aerodrom Podgorica je udaljen 13 km od hotela.

Naša soba za doručak,sa svojom sunčanom prozorskom konstrukcijom,idealno je mjesto da započnete dan doručkom sa bogatog švedskog stola.



Probajte svježe cijeđene voćne sokove,neku od italijanskih kafa,specijalitete bistroa ili neko piće iz široke ponude.Dočekajte svoje prijatelje i kolege,pročitajte novine,radite koristeći bežični Internet ili gledajte TV.
Jednostavno-kao kod kuće!