Sunday 10 May 2009

DOBRODOŠLI U BEST WESTERN PREMIER HOTEL MONTENEGRO


Dobrodošli u zemlju izuzetne prirodne ljepote,bogate kulturne baštine,duge istorije i dobrih i gostoprimnih ljudi.

Novosagrađeni prvoklasni Best Western Premier Hotel Montenegro je smješten u centru poslovnog kvarta Podgorice,glavnog grada Crne Gore,okružen ministarstvima i međunarodnim institucijama.Podgorica se nalazi na samo pola sata vožnje od jadranskih plaža,ujedno blizu sjajnim izletničkim i ski centrima.
To je uvjerenje da ćete ovdje naći sve što vam je potrebno za savršen boravak.

Naše prostrane i elegantne sobe i apartmani su dizajnirani da zadovolje sve vaše potrebe,bilo da ste tu zbog posla ili odmora.Nudimo vam i salu za sastanke za 20 osoba i 130 m2 fleksibilnog prostora za konferencije i bankete,sa najsavremenijom audio-vizuelnom opremom i punom ugostiteljskom uslugom.
Home entertainment u svim sobama,Internet kafe,bežični Internet u javnim prostorijama i Bistro ''Premier'' samo su neki iz bogatog hotelskog sadržaja.

Dolazak
Prevozno sredstvo kola
*Od Bara,kroz tunel Sozinu,skrenete desno,idete pravo do Podgorice i ulice Bratstva-Jedinstva,skrenete u Bulevar Sv. Petra Cetinjskog,idete pravo preko mosta i 2 bloka dalje lijevo ugledaćete hotel.
*Od Budve,kroz Cetinje,pravo do Podgorice,kroz prve semafore pravo,zatim oko kružnog toka u Bulevar Džordža Vašingtona-hotel je 100 m dalje desno
*Od Nikšića-50 km,na prvim semaforima skrenete lijevo,pravo do kružnog toka,zatim okolo u Bulevar Džordža Vašingtona-hotel je 100 m dalje desno
*Od Beograda,kroz Mojkovac i Kolašin,pravo I Proleterskom ulicom,skrenete lijevo u ulicu Marka Miljanova,zatim desno u Bulevar Sv.Petra Cetinjskog,pravo preko mosta i dva bloka dalje,sa lijeve strane,ugledaćete hotel.
Prevozno sredstvo voz
Željeznička/Autobuska stanica Podgorica je na udaljenosti od 2,5 km od hotela.
Hotelski prevoz je besplatan.
Cijena taxi prevoza je 3 €
Prevozno sredstvo avion

Međunarodni Aerodrom Podgorica je udaljen 13 km od hotela.

Naša soba za doručak,sa svojom sunčanom prozorskom konstrukcijom,idealno je mjesto da započnete dan doručkom sa bogatog švedskog stola.



Probajte svježe cijeđene voćne sokove,neku od italijanskih kafa,specijalitete bistroa ili neko piće iz široke ponude.Dočekajte svoje prijatelje i kolege,pročitajte novine,radite koristeći bežični Internet ili gledajte TV.
Jednostavno-kao kod kuće!

No comments: