Sunday 10 May 2009

HOTEL PRINCES BAR

Hotel „Princess“, koji je poslije rekonstrukcije zablistao sjajem četiri zvjezdice, otvorio je vrata za svoje goste u avgustu 2007. godine.
Smješten na najatraktivnijem dijelu Bara, uz šetalište, pored mora, hotel je okružen zelenilom, Muzejom (nekadašnjim dvorskim kompleksom) i sportskim terenima.
Ime „Princess“ je dobio po princezama, lijepim i obrazovanim kćerima crnogorskog kralja Nikole, koje su se u svoje vrijeme odmarale na ovom prostoru, a svojim udajama povezale Crnu Goru sa uticajnim evropskim dvorovima krajem XIX i na početku XX vijeka.

Hotelske sobe i apartmani su udobni i moderno dizajnirani, sa izvanrednim pogledom na morsku pučinu, park ili na planinske vrhove u zaleđu grada.
Hotel raspolaže sa 135 soba, od kojih su: 72 povezane sobe, 39 soba sa francuskim ležajem, 33 sobe sa King size krevetima, 12 Deluxe Suite (85 m²), 15 Junior Suite (50 m²) i dvije (2) sobe prilagođene potrebama lica sa invaliditetom. Sobe, visokog komfora, posjeduju: mini-bar, klima uređaj, satelitski i kablovski TV program, sef , potreban accesoar i room service na zahtjev gosta. Kupatila imaju kadu i tuš- kabinu ili samo kadu ili samo tuš-kabinu. Svaka soba ima vlastitu terasu sa pogledom na more, park ili na planine.

„Princess“ nudi kuhinju svjetskog ranga, sa crnogorskim i internacionalnim specijalitetima, vrhunska pića i kvalitetna vina i ekskluzivnu uslugu.
Hotel „Princess“ ima sopstvenu kamenito-pjeskovitu plažu na kojoj ćete se opustiti uz korišćenje plažnog mobilijara i rekvizita za uživanje na vodi, a plažni bar privlači hladovinom , osvježavajućim pićima i muzikom.
Otvoreni i zatvoreni bazen pružiće vam idealne uslove za rekreaciju i uživanje u ljetnjem i zimskom periodu.

U Wellness i Spa centru rimska i finska sauna, tursko kupatilo, hidromasažna kada i hidromasažni krevet, tri salona za ljepotu, masažu, soba za relaksaciju i tuševi-doživljaji biće pravi lijek za vaše zdravlje i ljepotu!
Fitness centar hotela „Princess“ ima savremene sprave: trake za trčanje, trim-bicikla, bench, power stepper-e, sprave za veslanje i sprave za skijanje.
Na ovakvim spravama i uz pomoć našeg insrtruktora vaše tijelo biće u zavidnoj kondiciji i relaksirano!


Hotel „Princess“ ima tri (3) sale za konferencije: glavna sala, površine 150 m², ima 120 mjesta (učionica), 150 mjesta (teatar) i 50 mjesta (oblik П ). Druge dvije, manje sale, površine 70 m², imaju 40 mjesta (učionica), 50 mjesta ( teatar) i 25 mjesta (oblik П ).
Sve sale su opremljene savremenom audio-vizuelnom opremom. U njima su: PC + printer, dijaprojektor, roll platno ( dimenzije 240x240), DVD, TV, video, flip chart, ozvučenje, priključak za Internet, a postoji mogućnost korišćenja fax-a, foto-kopir aparata i štampača.


U Lobby- baru iskoristite radnu pauzu uz osvježavajuće napitke, a Banket sala je kao stvorena za vaše poslovne ručkove.
Naše sale za konferencije, njihova opremljenost, kao i ambijent samog hotela, vaš rad će pretvoriti u zadovoljstvo!

No comments: