Sunday 10 May 2009


Unutar bedema, Stari grad Budva čini sklop uskih ulica i manjih trgova, sa pjacetama, uokvirenim kamenim skalinama, bronzanim zvekirima i feralima... Opasan zidinama koje broje mnoge vjekove, uokviren restoranima i kafeima i sa predivnim pogledom na more, hotel Astoria zauzima posebno mjesto na samom ulazu u Stari grad.

Ovaj jedinstveni i prvi boutique hotel u Budvi, oživio je uz pomoć izvanrednih grčkih enterijerista u jednom potpuno novom stilu koji se izdvaja elegancijom, komforom, prefinjenošću i posebnim šarmom. Arhitektura hotela je ostala netaknuta dok tehnologija prati najnovije trendove XXI vijeka.

Hotel Astoria može se pohvaliti izvanrednom lokacijom, na samom ulazu u Stari grad koji pamti ljudske korake već više od dvije hiljade godina. Osim mnogobrojnih mogućnosti za zabavu, šoping ili šetnju, čim izađete iz našeg hotela naći ćete se na kamenom pločniku gdje su svoju kulturu isplele mnoge civilizacije i time ostavile brojne kulturno-istorijske spomenike koje možete i sami posjetiti.

Osjećaćete se jedinstveno u trenutku kada zakoračite u hotel. Pustite neka Vas čarolija zvuka vodenog zida dovede do Satenskog lobija gdje će Vas dočekati i ugostiti srdačno osoblje hotela. Nezaboravne trenutke provešćete ako se odlučite da ručate na predivnoj terasi savršeno smještenoj na vrhu hotela odakle Vas pogled nosi miljama daleko preko morskog horizonta. Ovaj predivni restoran-bar je sigurno najljepše mjesto da se opustite i uživate u kasnim popodnevnim satima uz magični zalazak sunca ili okusite neki od naših brižljivo pripremljenih specijaliteta uz svjetlost svijeća udvoje...

Smještaj

Odlična usluga, ljubaznost i predusretljivost osoblja sačekaće sve goste onog trena kada zakorače u hotel Astoriu.

Novi hotel u ruhu starih vremena, hotel Astoria, otvorio Vam je svoja vrata 2007. godine adaptacijom stare plemićke kuće. Enterijere soba krasi ultra moderni namještaj XXI vijeka sa naglašenim stilskim karakterisktikama minimalizma. Ovaj hotel je raj za sve one koji žele bar na trenutak zaviriti u bogatu prošlost budvanskog Starog grada dugu preko 2 hiljade godine.

Hotel Astoria diči se apartmanima i gostinskim sobama koje su jedinstveno dekorisane da udovolje zahtjevima svih turista. Imaju dobro osvjetljen radni dio i besplatnu internet konekciju kao i sef. Kako bi udovoljili svim Vašim prohtjevima, sve sobe i apartmani su opremljeni queen size krevetima sa velikim izborom jastuka i prekrivača radi što veće udobnosti.

Mogućnost individualnog podešavanje klima uređaja u svakoj prostoriji samo će doprinijeti Vašem osjećajem udobnosti. Tu su još i mini bar, telefon (sa mogućnošću direktog biranja), plazma TV i veliki izbor kablovskih programa. Luksuzno opremljena kupatila sa jacuzzi kadom upotpuniće široka paleta kozmetičkih proizvoda i ostalih sitnica koje će učiniti da se osjećate kao kod kuće.

Jedinstveni doživljaj u našem hotelu upotpuniće blizina mora i šum talasa i učiniti da provedete nezaboravne trenutke spokoja na unikatnom mjestu budvaskog Starog grada.

Wine & Dine

Počastite Vaša čula rapsodijom ukusa internacionalnih specijaliteta...

Naš restoran Vam pruža sve što želite i više nego što očekujete. Pružićemo Vam priliku da doživite punoću ukusa naših specijaliteta koji će iznenaditi i najprobirljivije gurmane. U sofisticiranom, ekskluzivnom baru može oprobati neke od najprestižnijih sorti domaćih i stranih vina, uz pažljivo probrana internacionalna jela kojima se diči naša kuhinja.

Jedno je sigurno - kada jednom okusite indonežanski Nasi Goreng, meksičku Cezar Salatu, francuski pate ili se pak zasladite nevjerovatnim Vulkano kolačem uvijek ćete se iznova vraćati u naš topli dom.

No comments: