Sunday 10 May 2009

HOTEL QUEEN OF MONTENEGRO

The Queen of Montenegro Hotel

The Queen of Montenegro Hotel

Hotel „The Queen of Montenegro“ vrata svoga morskog kraljevstva, na radost svih posjetioca, otvorio je 2006. godine. Baš poput kakvog bajkovitog dvorca, hotel se smjestio u živopisnom pejzažu mediteranskog zelenila, na brežuljku sa kojeg se pruža predivan pogled na pučinu Jadranskog mora. Kraljica uživa ugled dobrog domaćina kako kod turista, tako i kod poslovnih ljudi, koji su otkrili oazu bistrog mora, mirisnog zelenila, gastronomskih užitaka i blagodeti aromatične relaksacije.

Ovom raskošnom zdanju posebnu vrijednost daje Bečićka plaža u čijoj je neposrednoj blizini hotel smješten, kao i činjenica da se nalazi na svega 10 minuta udaljenosti od Budve, turističkog centra crnogorske obale. Kao dio atraktivne budvanske rivijere, hotel The Queen of Montenegro pružiće vam cjelodnevno uživanje u ljepotama sunca i mora uz zrnca pijeska, soli i dobrih vibracija.

Kraljičina raskoš predstavljena je kroz raznovrsnu ponudu s ciljem da svaki naš gost doživi kraljevske trenutke i ostvari svoje snove.

Neka hotel "The Queen of Montenegro" bude kruna vašeg odmora!

Za uživanje u prirodi potrebna je energija koju ćete crpiti iz bogatog doručka ili odmarajući se u luksuznoj sobi ili apartmanu hotela, uređenim prema najvišim standardima. Pogled s balkona ponovo vas zove na plažu, u more...

Smještaj

210 dvokrevetnih i jednokrevetnih soba
21 porodična soba
5 apartmana
9 rezident apartmana (u pripremi)

Standardna oprema u sobama:

klimatizacija
balkon
telefon sa direktnim biranjem
internet konekcija
plazma TV sa kablovskim priključkom
mini bar
sef
kupatilo sa kadom ili tušem
fen za kosu

Plaža

Prostrana plaža prepuna malih oblutaka idealno je mjesto za odmor djece i odraslih. Na svega 200m od hotela, plaža je uređena i opremljena po standardima poznatih svjetskih kupališta. Za sve one koji vole udobnost ležaljki, mekoću velikih peškira i hladovinu suncobrana, ali i slobodno plivanje u biserno čistoj morskoj vodi, plaža je idealno mjesto za dnevni odmor. Želiteli popiti piće ili ste za snack, plažni restoran "Pod murvom" ispuniće vaše želje. Korišćenje suncobrana, ležaljki, pedalina i kajaka dodatno se naplaćuje.

Bazen

Dok ležite u opuštenoj atmosferi, na ležaljci pod suncobranom samo korak od hotelskog bazena, osjetićete miris svježine koja izranja iz vode. Nakon što odložite knjigu, skinete šešir i sunčane naočare spremni ste za skok. Zaronite i vi u bistrinu vanjskog ili unutrašnjeg hotelskog bazena i osjetite kakve blagodeti masažni bazen pruža tijelu. Za potpuno opuštanje odaberite svoj omiljeni koktel pripremljen u aperitiv baru "Zinzula".

Wellness centar

Svi tražimo mjesta gdje se možemo opustiti i prikupiti energiju. Naš wellness centar je spoj tišine, energije, ljepote i vitalnosti. Tretmani koje nudimo krijepe i dušu i tijelo. Rado ćemo vas ugostiti i preporučiti naše sadržaje i usluge kao što su:

bazen,
saune,
fitness,
razne vrste masaža,
spa tretmani,
tretmani lica,
manikir,
pedikir,
itd.

Wellness centar je baziran na 5 elemenata:
zemlja, vatra, voda, drvo, metal

Ne brinite za uspjeh, s iznimnom lakoćom u mogućnosti smo vam pomoći - seminari, konferencije, skupovi, predavanja, radionice... Odlično opremljene sobe za sastanke i konferencijske sale sa najsavremenijom tehničkom podrškom - čekaju vas i vaše goste!

Sala za sastanke

No comments: