Sunday 10 May 2009

HOTEL PERLA HERCEG NOVI

O HOTELU

U Herceg Novom, na samoj obali mora, nalazi se Hotel "PERLA" koji uz srdačnu dobrodošlicu predstavlja savršen izbor kako za poslovne ljude tako i za turiste.

Kvalitet smještaja i ekskluzivna ugostiteljska ponuda su garant da visoka usluga slijedi svakog gosta koji prodje kroz vrata Hotela Perla koji svojim cjelokupnim sadržajem nadilazi četiri zvjezdice koje su mu kategorizacijom dodjeljene.

Hotel od sopstvene plaže dijeli Šetaliste 5 Danica koje se prostire duž čitave hercegnovske obale u dužini od 7km i pomoću kojeg možete veoma lako i brzo stići do svih bitnijih turističkih, kulturnih, poslovnih, sportskih i ostalih sadržaja Herceg Novog.

Pored mnoštva sadržaja koje nudi Hotel Perla izdvajamo internacionalni restoran sa vrhunskom kuhinjom i raznim specijalitetima kao i café bar sa velikom ljetnjom terasom. Hotel takodje posjeduje i sopstvenu plažu sa svim pratećim sadržajima samo za goste hotela, turističku agenciju, transfer službu …

Hotel Perla je izgrađen sredinom jula 2001 god. dok je zvanično počeo sa radom 19.11.2002. godine uz odobrenje Ministarstva Turizma Vlade Republike Crne Gore (broj licence: 05-165/2).

17.12.2005 na prestiznoj dodjeli nagrada WBA - Wild Beauty Awards pod pokroviteljstvom predsjednika Republike Crne Gore, a u organizaciji Turisticke organizacije, Hotel Perla je i zvanicno proglasen za najbolji mali hotel u Crnoj Gori .

SMJEŠTAJ

Visoki kvalitet smještaja u hotelu Perla čine luksuzne dvokrevetne, trokrevetne sobe i apartmani. Standardne sobe i apartmani opremljeni su telefonima s direktnim biranjem sa mogućnošću iznajmljivanja internet i fax usluge.

Uz mini bar na raspolaganju su Vam i TV( satelitski program ) i radio uredjaj, frižider, sef… Kupatila posjeduju sve potrebne sadržaje kao što su kozmetika, fen, kućni ogrtač, papuče … dok Superior sobe i apartmani posjeduju i hidromasaznu kadu, LCD TV, DVD, Muzicku liniju, Lezaljke na terasama sa pogledom na more ....

Sve sobe su klimatizovane i posjeduju terase , pružajući Vam istodobno visoku funkcionalnost i izuzetan komfor.
Pored navedenih sadržaja apartmani u hotelu Perla posjeduju i prostrane dnevne sobe sa mini kuhinjom kako bi Vaš boravak u njima bio što ugodniji i potpuniji.

RESTORAN

Gastronomska ponuda hotela Perla nudi raznolik izbor jela domaće i međunarodne kuhinje, a vrhunski kuvari, kao i osoblje restorana, pobrinut će se da jela budu pripremljena po Vašem ukusu.

Uz kontinentalnu i primorsku kuhinju sa ovog podneblja ne propustite da se okrjepite raznim aperitivima, vrhunskim stranim i domaćim vinima.

Na samoj pučini, predivan ambijent uz šapat mora i mediteranske zvuke ostaviće nezaboravan doživljaj na Vas.


PLAŽA

Hotel Perla u svom sastavu posjeduje privatnu hotelsku plažu sa koje se pruža nezaboravan pogled na ulaz u Bokokotorski zaliv.

Obezbjedjena za goste hotela savremeno opremljena plaža djelom pjeskovita, dijelom je stjenovita i betonska tako da može zadovoljiti raznorazne ukuse i potrebe posjetilaca.

Na samoj plaži na rasploaganju su Vam mnogi sportsko-rekreativni sadržaji koji će Vam boravak učiniti što ugodnijim i pomoći Vam da se opustite od svakodnevnih obaveza.

Ukoliko ste zainteresovani za sportske aktivnosti kao što su ronjenje, jedrenje, skijanje na vodi, skijanje na banani, vožnja gliserom, skuterima, sandolinama, kanuima za jednu ili dvije osobe postoji mogućnost korištenja usluga drugih sportskih centara koji se nalaze u neposrednoj blizini hotelske plaže.


USLUGE

Hotel Perla svojim gostima na raspolaganje nudi razne vidove usluge od kojih izdvajamo:

  • Otvoreni i zatvoreni parking
  • Internet i fax usluge
  • Mjenjačnica
  • Najam bicikla / limuzine / jahte / privatnih letilica...
  • Organizovanje ekskurzija i izleta
  • Organizovanje gala ručkova i večera
  • Organizovanje manjih seminara
  • Pranje odjeće
  • Hemisko čisćenje odjeće
  • Usluge slanja pošte
  • Dnevne i inostrane novine
  • Babysitting
  • Room service
  • Beach service
  • ...


LOKACIJA

U Herceg Novom, na samoj obali mora u jedinstvenom ambijentu mediteranske vegetacije, na potezu između gradske luke "Škvera" i Medicinskog centra "Meljine" nalazi se Hotel Perla.

U blizini hotela nalazi se istoriski spomenik Manastir Savina (11.–18. vijek) jedan je od najljepših primjera arhitekture baroka na Jadranu.

Ispred hotela nalazi se Šetalište 5 Danica koje ga dijeli od plaže odnosno mora i uz koje za samo petnaestak minuta ugodne šetnje možete stići do centra grada odnosno do kulturno-umjetničkih, poslovnih te turističko-ugostiteljskih sadržaja.

Kako doći do hotela Perla ?

S najvažnijim centrima Europe i svijeta Herceg Novi je povezan morem i Jadranskom magistralom.

Ukoliko se odlučite da dođete avionom na raspolaganju su Vam aerodromi Tivat i Ćilipi (Hrvatska); 25 km. Sa pomenutih aerodroma do Herceg Novog se može doći javnim prevozom, a do hotela taksijem ili hotelskom limuzinom koju treba unaprijed rezervisati.

Za romantični dolazak brodom preporučujemo luke Kotor i Zelenika, ali ni dolazak redovnim autobuskim linijama do Herceg Novog neće predstavljati problem.

No comments: