Sunday 10 May 2009

HOTEL PHILIA PODGORICA

Hotel Philia je familijarni hotel opremljen veoma ugodnim sobama sa besplatnim internetom, savršen za poslovne ljude, jer se nalazi u blizini glavnom poslovnog centra u Podgorici. Najveći tržni centar u Podgorici nalazi se samo 500m od hotela.

Prijatno i posvećeno osoblje pružiće Vam sve potrebne informacije o gradu ili Vas uputiti na najbolja mjesta za noćni život u Podgorici. Hotel Philia raspolaže sopstvenim parkingom čiji broj mjesta odgovara broju smještajnih jedinica.

Hotel PHILIA raspolaže sa 26 ležaja + 3 pomoćna smještenih u 12 soba i tri apartmana.

Upečatljivost smještajnih kapaciteta ovog hotela ogleda se, u prvom redu, u apsolutnoj privatnosti svake smještajne jedinice, komforu i specificnom duhu porodičnog hotela opremljenog savremenim elemntima.

Svaka smještajna jedinica hotela PHILIA posjeduje mini-bar, TV aparat uz kablovski priključak, kao i klima uređaj zahvaljujući kojem sami kontrolišete temperaturu – prema sopstvenim potrebama.

Room service je još jedna od pogodnosti koje Vam nudi naš Hotel. Besplatna upotreba bežičnog internet pristupa (3 Mb/s), kao i korišćenje rent-a-car vozila, ali i mogućnost potpunog užitka u bašti sa prirodnim travnjacima i mnoštvom baštenskog zelenila i izuzetna toplina uz prijatan enterijer učiniće da se uvijek i iznova vraćate našem Hotelu.

Jednokrevetna soba
Četiri jednokrevetne prostrane sobe opremljene atraktivnim i komfornim namještajem, sa ležajevima od 120 cm – širine, savremenim kupatilima i ujednačenim koloritom učinice da Vaše noćenje u nasem Hotelu bude doživljaj opustanja i maksimalnog odmora na svega nekoliko kilometara od centra grada, a ipak dovoljno blizu za posjetu gradskim restoranima i uzitak u noćnom zivotu Podgorice.
Dvokrevetna soba
Osam dvokrevetnih soba u kojima će Vam boravak, zbog svih pogodnosti koje posjeduju, hotel PHILIU učiniti stalnim boravištem kada ste u Podgorici, odišu specifičnim šarmom i ljepotom, a u prvom redu tako vidljivom brigom domaćina za Vas ugodan boravak.

Dvokrevetna soba
Odvojeni kreveti dovoljno udobni i sobe dovoljno funkcionalne za poslovne saradnike.

Suite
Apartman površine 60 m2 sa komfornim dnevnim boravkom, spavaćom sobom, kupatilom i specificnom višefunkcionalnom terasom učiniće da se osjećate u skladu sa njegovim imenom, ali i da Vam ne nedostaje osjećaj boravka u prijatnom porodičnom ambijentu. Ono sto ovaj apartman čini izuzetno specificnim, na nivou ukupne hotelske ponude Podgorice, je i mogucnost apsolutne privatnosti prilikom njegovog koršćenju za sta je garant i privatni ulaz do ove smještajne jedinice i njegova direktna veza sa parking mjestom.
Suite
Suite (apartmani) su svojim položajem u hotelu, kvadraturi od po tridesetak metara i komfornim terasama idealna mjesta za odmor od poslovnih obaveza, mjesta za relaksaciju i užitak u ambijentu nadomak Podgorice. Znalački osmišljen i izuzetno prijatan ambijent sa izvanredno izbalansiranim odnosom spavaćeg i dnevnog bloka uz veoma komforna kupatila kao i terase opremljene savremenim i udobnim mobilijarom ucinice da Vam boravak u našem Hotelu ostane u najljepšem sjećanju.
Junior suite

Hotel Philia svojim posjetiocima nudi razne vidove usluga od kojih izdvajamo:
  • Parking za svaki smještajni kapacitet sa video nadzorom
  • Besplatan internet (wireless 3Mb/s)
  • Fax usluge
  • Rent a car
  • Turističke aranžmane
  • Dnevne i inostrane novine
  • Room service
  • Usluge pranja i peglanja veša
  • Organizovanje poslovnih sastanaka

No comments: