Sunday 10 May 2009

SUN RESORT HERCEG NOVI

Hotelsko naselje Hunguest Hotel Sun Resort dugačko je 400 metara i nalazi se neposredno pored šetališta, na obali mora. Među gustom mediteranskom vegetacijom, palmi i oleandera smješteno je ukupno pet hotelskih zgrada i četiri apartmanske kuće, koje čekaju goste. Sve su sobe klimatizovane, imaju sopstveno kupatilo, a iz većine soba pruža se lijepa panorama na hercegnovski zaliv, dio bokokotorskog zaliva. Razonodu gostima pružaju sopstvena plaža na obali mora, sportski tereni, bazeni i wellness centar. U hotelskom kompleksu ima dva restorana i jedan lokal. Gosti mogu da koriste sve usluge hotelskog parka bez obzira na to u kojem dijelu hotelskog kompleksa su smješteni. Hotel je pogodan i za organizovanje konferencija. Savremeno opremljena velika sala i sekcione sale, odgovarajuća su mjesta za organizovanje workshop-ova i seminara. Gosti hotela auto mogu parkirati u hotelskoj garaži.

Izbor tipova soba
  • Classic soba
  • Classic soba sa čajnom kuhinjom
  • De Luxe soba sa sopstvenim jacuzzi-jem ili tušem sa funkcijom masaže
  • De Luxe apartman(sa jacuzzi)

U apartmanima svih kategorija moguće je postavljanje pomoćnog ležaja. Apartmani sa čajnom kuhinjom i jaccuzzi-jem povezani su sa po jednim običnim apartmanom pružajuči idealnu mogućnost za smještaj porodica i manjih društava.


Primorka
Najveća zgrada turističkog naselja skriva se između bujnog zelenila i tropskih biljaka. U zgradi na pet spratova goste očekuju 24 standardne sobe, 24 superior sobe, odnosno 4 apartmana. Većina soba ima balkon i pogled na more od kojih 32 mogu međusobno da se povežu i tako postaju idealne za smještaj porodica ili manjih društava.



Jadranka
U najvisočijoj i najelegantnijoj zgradi hotelskog kompleksa goste očekuje ukupno 7 soba, od kojih se dvije mogu međusobno povezati, zarad smještaja većih porodica. U pet soba se nalazi jacuzzi, u jednoj jacuzzi–zid, što će zadovoljiti i najviša očekivanja. Sobe su opremljene sistemom kućnog bioskopa sa televizorom ravnog ekrana, DVD pleyer-om i kablovskom televizijom. Ispod zgrade nalazi se restoran sa prijatnom atmosferom sa čije terase se pruža lijep pogled na šetalište pored mora koje je puno života, na zaliv i planine preko puta.

Novljanka
U ovom manjem kompleksu zgrada na raspolaganju gostima stoji 16 dvokrevetnih soba velike površine. Zahvaljujući njenom položaju iz soba se lako može stići do garaže, welness centra i lobby-a.

Lovćen
U ovoj zgradi se nalazi centralni a la carte restoran, kao i konferencijski centar koji odgovara svim zahtjevima. Najveća sala može da primi 150 osoba. Osim toga na raspolaganju gostima stoje i dvije manje sekcione sale. Iznad restorana ima 5 ekskluzivnih apartmana velike površine, sa sopstvenim terasama i prelijepim pogledom na more.

Apartmanske kuće
U četiri potpuno renovirane kuće smješteno je ukupno 20 apartmana. Stambena jedinica koja se sastoji od dnevnog boravka, površine 27m2 i spavaće sobe (mogućnost pomoćnog ležaja), može se uvećati spajanjem sa susjednom jedinicom, čime se stvaraju uslovi za smještaj porodica i manjih društava. Jedan od dva apartmana koji se međusobno mogu povezati raspolaže jacuzzi-jem, a drugi čajnom kuhinjom. Apartmani u prizemlju imaju terasu, a apartmani na spratu balkon.

Mimoza

Najnovija zgrada, obnovljena 2008. godine, od mora je odvojena samo obalskim šetalištem. U zgradi sa pet nivoa goste očekuje 61 moderno, mladalački opreljena classic soba sa francuskim prozorima, i 4 luksuzna apartmana koja odgovaraju svim potrebama, velike su površine, sa pogledom na more, opremljeni jacuzzijem. Jedan deo soba sa pogledom na baštu i na grad međusobno su prohodne, pa su pogodne za porodično letovanje, obezbeđuju domaću atmosferu. U prizemlju, u restoranu MIMOZA dočekuju se gosti, ljubitelji međunarodnih specijaliteta sa posebnim ukusom.

Pored toga gostima hotela stoje na raspolaganju i gril terasa, pivnica i sladoledarnica.

Wellness centar, bazeni

U prizemlju zgrade Primorka i na stepenasto smještenim terasama se nalazi „oaza,, koja gostima služi za osvježenje. Wellness centar se prostire i pod vedrim nebom, a u natkrivenom dijelu goste očekuje više jaccuzzi-ja, solarijum, tradicionalne i infra saune, sobe za masažu, manikir, pedikir, frizerski salon. Izlazeći iz natkrivenog dijela ,,oaze,, gosti hotela direktno stupaju na prostor sa otvorenim bazenima. Wellness centar mogu koristiti svi gosti smješteni u hotelskom kompleksu.
Planirani datum otvaranja: avgust 2006. godine

Gostima se pruža bezbroj mogućnosti za sport i zabavu. Pored wellness centra, restorani i kafići na šetalištu na obali mora, intenzivni noćni život i tradicionalno južnjačko gostoprimstvo očekuju ljude željne razonode i odmora. Osim toga hotel raspolaže sopstvenom plažom gdje našim gostima obezbjeđujemo ležaljke, a onima koji vole aktivan odmor pruža se mogućnost isprobavanja raznih sportova na vodi. Kristalno čisto more i bogati podvodni život, ljubiteljima ronjenja pružiće nezaboravno zadovoljstavo.

No comments: